Pontus Wigert Hjelm

Jag heter Pontus och jobbar som personlig tränare. Vi får en kropp och anpassar vi inte träningen efter våran livsstil så gör vi den en otjänst. Att lyssna på sin kropp och ge den vad den vill ha är inte någonting man alltid ha gjort.

Hur optimerar jag min egen träning och kost för att ge kroppen den bästa förutsättningen för att utvecklas, få reslutat och framför allt må bra?

Människan är skapt för utveckling och rörelse. Vi har en kropp och en uppgift: att ta hand om den och känna oss levande.

Jag började spela ishockey som barn och spelade på hög nivå i Stockholm och runt om i Sverige redan som ung upp till att jag blev junior. För mig har träningen och samhörigheten alltid varit en stor del av mitt liv.

Glädjen för mig har alltid varit den drivande faktorn i all min träning. För att finns det glädje, så finns det kärlek till det vi gör.

Finns det kärlek, så finns det utrymme för utveckling.

Kontakta mig på pontus@aoperformance.se