Derya Yayla

Mitt namn är Derya Yayla. Jag är utbildad personlig tränare, kostrådgivare och hälsokonsult. Jag har också erfarenhet att jobba med rehab och skadeförebyggande träning samt har gått kurser i manuell terapi och utför fasciabehandlingar.

Rörelse. Det är en av våra grundläggande funktioner. Vi är skapta för att röra på oss och vi mår bra av det. Både fysiskt och mentalt. Rör vi oss inte så dör vi. 

Min träningsfilosofi går ut på att träna för att få en stark kropp som inte bara håller i gymmet utan också i det verkliga livet. Träning som gör att du inte går sönder i ryggen när du ska skotta snö eller bära upp ditt barn. Nyckelordet är variation. Det är kärnan i mitt tänk. Att utmana kroppens olika system för att uppnå vår fulla potential. Röra på oss i olika riktningar, hastigheter, underlag. 

Oavsett vem du är; atlet på elitnivå, motionär eller inte alls träningsvan. Oavsett vad dina mål är, om du vill bli prestera bättre i din sport, bli starkare, gå ner i vikt, bli rörligare eller bara må bra finns jag här för att stötta dig i DIN resa. Jag vill kunna inspirera dig till att skapa goda vanor. En hållbar hälsosam livsstil som bär dig genom livet. 

Glädje. Utmaning. Utveckling. Det är tre saker som jag tycker att träning ska ge. Det är de känslorna jag vill skapa hos dig som tränar med mig. Då blir det bra på riktigt. 

Du har bara en kropp. Ta väl hand om den.

Vill du ha min hjälp? Hör av dig till mig så tar vi det därifrån

Kontakta mig på derya@aoperformance.se