Vill du ha rolig och effektiv träning som kommer få din kropp att må bra och ge dig fantastiska resultat? Då är det här nånting för dig! Träningen passar alla som vill ha kul och bli starkare - både nybörjare och träningsvana!

Vi tror på träning som stärker dig!

…inte bara i gymmet utan också ute i det verkliga livet! För att din kropp ska må bra behöver du variation i din träning, det är kärnan i vårt tänk. Vi tränar och rör oss såsom kroppen är till för att röra sig.

På våra klasser är det högt tempo, muskler i pump och puls i taket. Klassen präglas av skön energi och massa pepp från våra fantastiska tränare!

Här vågar du komma utanför din comfort zone och utmana dig till nya nivåer! Och vi lovar dig, du kommer känna dig både starkare, uthålligare och smidigare! Det här vill du inte missa.

Häng med oss!

Vi mixar styrka med flås och rörlighet och använder oss av både kroppsvikt och av redskap som gummiband, medicinbollar, hantlar och släde.

Priser

  • 1 månad träning 649kr (engångsbetalning) 1 mån bindningstid, 0 mån uppsägningstid
  • 6 månader 2999kr (engångsbetalning) 6mån bindningstid, 0 mån uppsägningstid
  • Autogiro 499kr/mån 6 månader bindningstid, 1 månad uppsägningstid (pausas när vi ej kör pass; mitten dec-mitten jan + juli och augusti)
  • Klippkort 10ggr 1500kr (giltig 6mån)